InstruktorképzésInstruktor jelentése – házitanító! Aki úgy döntött, hogy tőlem akar tanulni, az készüljön fel arra, hogy egy mindent átfogó, komplett képzésben lesz része.

Az XFIGHT jelentése – „X” azaz „Extrém”, „FIGHT” „Harc, küzdelem”, a fitnesz sportok családjába tartozó, azon belül is a „RADICAL FITNESS” kategóriába sorolható, a küzdősportok alapjaira felépített mozgásforma, mely elősegíti a test és a lélek egyensúlyát.

Olyanok leszünk tőle, mint egy régi gyerekjáték, a kelj fel Jancsi. Akármerre dönti az élet, még ha a földig is, talpra áll. Kicsit meg inog, de mosolyogva, egyenes tartással mindig megtalálja az egyensúlyát. Bármilyen hihetetlen, de higgyétek el nekem, hogy ez a lényeg, az egyensúly!
Összetett folyamat, de ha elismert és sikeres edző akarsz lenni, akkor ezt kell megtanulnod.

Első lépés az XFIGHT elemeinek minél tökéletesebb elsajátítása. Nehéz az XFIGHT? Igen, sokszor borzasztóan nehéz. Kíméletlen tempó, különböző technikák, ütések és rúgások kombinációja, mely koncentrált figyelmet igényel.
Az edzések hatására kitartóbb, és terhelhetőbb leszel. Javul az állóképességed, a gyorsaságod, és az egyensúlyérzéked. Jobb lesz a mozgáskoordinációd, az izmaid fejlődnek, formásabb, és ez által, elégedettebb leszel. Egyre jobban érzed magad, nő az önbizalmad.

Testünk előnyös változásai, csak grátiszt jelentenek ahhoz képest, amit a képzés ideje alatt megtanítok neked.
Nem akarlak a magam képére formálni, nem szeretném, ha az én stílusomat majmolnád. Én téged akarlak látni, a Te egyéni képességeid, és tehetséged alapján azt akarom kihozni belőled, ami ott van benned. Nem egy kaptafára kiképzett, nem a saját magától elájuló, önmagát tökéletesnek vélő edzőket akarok kinevelni. Láttam sok üresen kongó edzőtermet, ahol a hibátlan gyakorlatokat végrehajtó tehetséges edző, csak a saját izmos (ha egyáltalán) testével és a precízen (ha…..) bemutatott gyakorlataival volt elfoglalva. Kliensei idővel lemorzsolódtak, mert nem volt személyre szóló törődés, elmaradt a dicséret, és az ebből adódó sikerélmény.
A legrosszabb variáció az, amikor az edző nem jól képzett, munkáját önös érdekektől hajtva az önmegvalósításra használja, vendégeit pedig statisztának gondolja.
Munkád hatással lesz a tanítványaid, családi, baráti, munkahelyi, párkapcsolati életére. Ha meg tisztelnek a bizalmukkal, azt mindig teljes körű diszkrécióval kell kezelned. A személyes megszólításon túl, a sport iránti alázatnak, az önzetlenségnek, toleranciának, elfogadásnak, és segítségnyújtásnak is ott kell lennie a képzés szellemiségében. Mind ezt észrevétlenül, lazán, őszintén, végtelen nagy türelemmel és nyugalommal kell megoldanod.
Hatalmas felelősség, de ha jól végzed a munkád a kölcsönhatás garantált. Nem csak általad fejlődnek a tanítványaid, hanem Te is részesülsz abból az energiából, amit Te magad generálsz.

Eljött az én időm!
Azt fogom csinálni amit akarok, amit szeretnék, hiszen ez az én életem!
Itt és most!!!OKLEVELES ( Küzdősport alapú ) XFIGHT Instructor képző tanfolyam
Jelentkezési feltételek

A tanfolyam időtartama: 4 hétvége + 1 nap vizsga (írásbeli és gyakorlati).

Előadók:

Wolher Veronika - Dietetikus
Várhegyiné Pfeiffer Judit - Kineziológus
Sztárcsevics János - Fitness- & XFIGHT Trainer

A végzettséget igazoló dokumentum megnevezése:

Okleveles XFIGHT Instructor (magyar – nem okj-s – oklevél)

Képzési helyszínek:

Elméleti képzés - Szt.János Hotel – 7700 Mohács, Szent Mihály tér 6-7
(A Kompkikötő mellett!)

Gyakorlati képzés - Széchenyi Ifjúsági Centrum – 7700 Mohács, Széchenyi tér. 17.
(emeleti tükrös terem)

A jelentkezés feltételeiről és a tematikáról bővebben az alábbiakban olvashat!

FIGYELEM!
A tanfolyami előadásokon és gyakorlati órákon való részvétel kötelező, és feltétele a vizsga letételének!

FIGYELEM!
A tanfolyamra való jelentkezés feltétele a regisztrációs díj befizetése átutalással ill. az alábbi postacímünkre, rózsaszín postai csekken.
Jelentkezési díj: 10.000 Ft (a végösszeggel elszámolandó, nem visszatérítendő!)

Átutalás: Star Fit Egyesület
K&H Bank - 10402410-50526682-69491009
Adószám - 18331444-1-02

Postacím: Sztárcsevics János
7700 Mohács
Orgona u. 2.

A hallgatónak lehetősége nyílik hosszabbítást kérni a vizsgával kapcsolatosan, ezt írásban teheti meg felénk, maximum 6 hónap időtartamig.

A tanfolyam teljes költsége: 10.000 Ft regisztrációs díj + …………….- HUF vagy ( ……….. Euro).
A tanfolyam költsége tartalmazza a teljes tanfolyami konzultációs órákat, előadásokat, a jegyzeteket,
a vizsga költségét, a diploma előállítási és postázási költségét.

Ezen összegen felül semmilyen egyéb fizetni való nem áll fenn a hallgató részéről.

A tanfolyam díját, egy összegben, a tanfolyami beiratkozáskor, a regisztráció napján készpénzben szükséges fizetni!

Befizetési ill. átutalásnál a banki költségek a hallgatót terhelik, ezt külön jelezni kell a banknál!

Az átutalásról egy rövid e-mailt kérünk.fatkiller.janos@gmail.com

Kisebb településeken (20 ezer lakos-ig) és azok 15-20 km-es körzetében csak egy, annál nagyobb lélekszámú helységek, városok esetében 2-3 Instructort képezünk ki!

A végzett Instructornak ajánlott heti 2-3 edzést tartani! Amennyiben ezt nem tudja teljesíteni, ebben az esetben, körzetében további Instructor képzése lehetséges!

A jelentkezés további feltételei:

- Betöltött 20. életév

- Legalább 10 óra leigazolása a következő mozgásformák egyikéből: Tae Bo, XFIGHT, Fit Box, Kick Box Aerobic, stb.
(Óraigazoló ívet tőlünk kapsz)

- Kifogástalan sportorvosi igazolás

- Leigazolt elsősegély tanfolyam

 

 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános