Xfight

Az
XFIGHT több mint egy Fitness sport!
Egy életforma, mely a test és lélek egyesítését, egyensúlyba hozását célozza meg elsősorban!
Ezen a sokszor rögös úton nagy gondot fordítok az önzetlenség, a tolerancia, az egymással, egymásért és az emberbaráti szeretet tolmácsolására is!

Az
XFIGHT egy küzdősport alapokra felépített training koncept mely nem csak a testet, de a lelket is küzdeni inspirálja! Nem véletlen hangoztatom oly sokat, „ha itt helyt állsz, akkor az életben bárhol”!

A test és a lélek egyesítése, egyensúlyba hozása ill. az erre irányuló tevékenységünk az
XFIGHT hatására új mechanizmusokat, programokat indít el bennünk! Összetettsége folytán, nagyon pozitívan megváltozik a mozgáskoordináció, az egyensúly érzék, az állóképesség, gyorsaság, rugalmasság, az izmok tónusosak, szépek lesznek, edzések alkalmával egyre nő a „boldogság” (endorfin)hormon kibocsájtás, vagy is egyre jobban érzed magad, élvezed amit csinálsz! A különböző technikák, ütés, rúgás, kéz és láb kombinációk rögződése nem csupán egy szép és esztétikus alakot formál, de hatalmas önbizalomra is szert teszel!
Arra inspirálom a vendégeim, hogy ne a másikat akarja „lepipálni”, hanem önmagánál legyen jobb, mint tegnap volt! Ezzel nap mint nap és a saját tempómban pozitívan változik a saját funkcionális fitness állapotom!
Nehéz az
XFIGHT??? Igen nehéz!!! Sokszor borzasztó nehéz! A tempót, az ütések, rúgások sorozatát csinálni, tartani, hatalmas akarat erőt kíván!

Elsődlegesen nem az alakformálás, a zsírégetés a cél, hanem a már említett képességek elérése, fejlesztése! A többit észrevétlenül megkapod grátiszba, a nélkül, hogy „görcsölnél” rajta! A test és lélek egyesítése hatására a szervezet hatalmas energiát használ, (zsírt égetsz) fel és nem csupán az edzés alkalmával, hanem folyamatosan!
Az ÚT a cél!! És ez az út kihatással lesz az életedre! Legyen az munkahely, család, partnerkapcsolat, vagy szexuális élet, a test-lélek egyensúly, a megszerzett képességek egy olyan pluszt adnak, amivel egy jobb, szebb, élhetőbb életet élhetsz és adhatsz tágabb, vagy közvetlen környezetednek!
Tehát ha valaki szeretné magát TOP formába hozni, fogyni, alakosodni, magát a saját bőrében testileg, lelkileg jól érezni, akkor ennek a leg perfektebb formája az
XFIGHT!!

Eljött az én időm!

Azt fogom csinálni amit akarok, amit szeretnék, hiszen ez az én életem!
Itt és most!!!

 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános