Táplálkozás


A Viz mint "életelixir"!!!

A viz tulajdonképpen a mi legfontosabb tápanyagunk! Viz nélkül semi sem müködik az anyagcseremechanizmusunkba.A Viz az emberi test fö alkotó eleme! Az emberi test 50-70 % -életkortól függöen- viz. (Az életkor-és zsirszázalék emelkedésével a viztartalom csökken) Minél magasabb a sejtek anyagcsereteljesitménye, anal magasabb a vizigény is!
A viz az az élelemnek, oxigénnek, anyagcseretermékeknek higitó-és transportanyaga, azonkivül hömérsékletszabályozó szerepe is van (pl. ha izzadunk)!
Egy felnött ember napi vizigénye kb. 2,5 liter. A helyes folyadékfogyasztás (egész napra egyenletesen elosztva) jó közérzetet biztosit, nagyon fontos a sziv és vérkeringésnek, a vese-és bélfunkcióknak.
Egy 3 % -os folyadékveszteség, 10%-os szellemi és fizikai teljesitményesést eredményez.
Sportban aktivak az átlagos mennyiségen felül óránként még 1-1,5 literrel több folyadékot is fogyaszthatnak. 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános