Táplálkozás


Fogyás "csodabogyókkal"!

Magyarország - Kindl György (53) lebuktatta a csodafogyást ígérő tablettát! A karate mester jó ideje híve az egészséges táplálkozásnak, és az elmúlt másfél évben saját módszerével 35 kilótól szabadult meg.
A karate mester elunta a meló nélküli fogyás ígéretét és a hirdetés nyomába eredt. Az interneten azonban több furcsa, csodát ígérő készítményre is bukkant.
- Ezek a bogyók azonnali, tartós fogyást ígérnek, koplalás nélkül! - háborgott György. - Pedig aki egy kicsit is foglalkozik a témával az tudja, hogy ez nemcsak lehetetlen, de egészségtelen is lenne! Ezért jártam utána a "varázstablettáknak" - kezdte a férfi, aki az egyik tablettát reklámozó oldal után nyomozva érdekes adatokra bukkant.
- Azok az emberek, akik állítólag a tablettával sikeresen fogytak nem elég, hogy nem magyarok, de más fogyókúrás gyógyszerek sikerét is reklámozzák velük más oldalakon. A doktort, aki az oldalon szerepel pedig hiába kerestem orvosi adatbázisokban, nincs ilyen nevű szakember, a képét viszont megtaláltam egy ír oldalon. Valószínűleg egy másik professzor adatlapjáról lophatták le, és magyar nevet írtak mellé! - mondta György, aki azt is kiderítette, hogy a forgalmazó cég felszámolási eljárás alatt van, tehát nem is árusíthatna semmit. Megkerestük a céget is, hogy megtudjuk, léteznek-e a hirdetésben szereplő emberek, de lapzártánkig nem válaszoltak.
Sikeresen lefogytak. Az oldalon sikeres fogyásukat hirdetik a szereplők, ám ugyanők máshol ugyanígy dicsérnek más termékeket
A 25 ezer forintért árult szer valódi csodát ígér: éhezés és edzés nélkül bárki gyorsan elérheti az álomalakot.
- A szer összetevői - például a zöld tea, vagy a gin zeng - önmagukban aligha sikeres fogyasztószerek - mondta el Németh Zoltánné dietetikus. - A neten kapható készítmények legtöbbjén nem végezték el a vizsgálatokat, nem tudni, hogy valóban csak ezeket az összetevőket tartalmazzák-e, vagy ezek mennyire tiszták - magyarázta a szakértő. Bár sok a visszaélés, a fogyasztóvédelem tehetetlen.
György utánanézett: a honlapon nyilatkozó orvos nem létezik az adatbázisban, a fotó pedig egy ír oldalról származik
- Ellenőrizhetjük, hogy minden hatóanyagot feltüntettek-e a dobozon. Megtévesztés esetén felszólíthatjuk a forgalmazót, hogy bizonyítsa állítását - közölte dr. Fülöp Zsuzsanna szóvivő. A forgalmazást csak az ÁNTSZ tilthatja be, de az is hosszadalmas procedúra


 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános