EgyesületünkTörténetünk 2006. Június 21.-én szerdán kezdődött, ugyanis ekkor volt az első edzésünk, ahol, 11-en izzadtunk 35-40 fok melegben. Gondoltam, kezdésnek nem is olyan rossz. A pénteki edzésre már csak 5-en vállalkoztak, aztán a következö szerdán 4-en, majd ezen a pénteken tetőzött a létszám 2 fővel. De az edzést megtartottuk! Mivel nem vagyok egy feladós Típus, ez a létszám szeptember közepe-vége felé lassan, de biztosan fejlődésnek indult!

Ma közel 350 szorgalmas Fatkiller Fitbox Bo Harcos "rúgkapál" túlnyomó részben rendszeresen!

Erről én, a "kezdeti sikerekből" kiindulva, álmodni se mertem volna!
Az utcát, a várost járva, tapasztaltam, mennyi testileg-lelkileg leromlott állapotú ember áll sorban a patikában, az orvosnál, éli szürke hétköznapjait. Viszont egyre többen látogatják az óráimat, és ez adta az ötletet egy egyesület létrehozásához.

Az alapító tagokkal megfogalmaztunk egy egyszerű, de sokat mondó célt:
az egészséges, sportos életmód népszerűsítése!!

Ez alatt mi nem csupán az egészséges táplálkozást és a Fatkiller Fitbox Bo-t értjük.
Alapjaiban szeretnénk környezetünkben egy szemléletváltást, egymásra figyelést, önzetlenséget, segítő jobb kezet nyújtani. Annál is inkább, mert a civilizáció kiváltotta saját ártalmait, pedig eleget halljuk, hogy "minden felnőtt ember maga felelős saját egészségéért életkortól függetlenül". Ugyanezt a paragrafusok közt is megtaláljuk: " mindenkinek joga van egészségesnek lenni"-ehhez már csak egyetlen dolog hiányzik, hogy aktív módon tegyünk is érte (önmagunkért) valamit.
Egészségesnek lenni önmagában is jó dolog, az egészség megtartásának módja pedig egy kellemes, vidám életforma is lehet (testmozgás, minőségi táplálkozás, jó testi-lelki közérzet, társas kapcsolatok, stb.). Járj elől jó példával, mert "Először magadban kell létrehozni a változást amit a világtól követelsz." (Mahatma Gandhi)

Utána ezt tovább is tudod adni, ill. anélkül hogy adnád, átszáll a környezetedre és gyermekeid öröklik. Erre van a pszichológiából egy szép "magyar" kifejezés, a "transzgenerációs transzmisszió, azaz (generációkon át öröklődő minta)"!Nagyon fontos, hogy a ma, és a jövő ifjúságának legyenek alternatívái, mert különben élvezeti szerekhez nyúlnak: isznak, drogoznak, vagy depresszivek, agresszivak, céltalanok lesznek.

Ezért tartjuk fontosnak, hogy minél többen legyünk és terjesszük az egészséges, sportos élet alapjait.

"A te életed, a te tested, a te döntésed! Légy fontos magadnak"!!

Fatkiller Fitbox bo tábor 2011 Erdély

 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános