Sztárcsevics János "SZTÁR" - Életrajzi regény

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal) 7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem 7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

„a KÖNYV Postai úton is megvásárolható”! Megrendelhető itt:
fatkiller.janos@gmail.com


RENDELHETŐ:


Könyv Rendelés / ÁRA 3000 ft + postaöltség /
*
Kérjük az öszes mezőt kitölteni !!!
Név:
E-mail
Irányító szám
Település
Utca házszám
   
Könyv darabszám


Vélemények:

Erika Jakab
 ...mert az oszintseg kifizetodo,...megerte,gratula!  

Evelin Dudok
  Ilyen vagy és ilyennek szeretünk.....a könyvről csak annyit hogy dolgoztam és dolgoznom kellett volna...az elmúlt két hét minden napjának 24 órájának minden percében akkor sem lettem volna kész mindennel időben...de nem lehet letenni a könyvet (... ha egyszer csak annyit mondasz hogy csak picit belekukkantok...na ez hazugság...)inkább dolgoztam aznap még tovább az éjszakában de megérte... GRATULÁLOK és változatlanul nagyon sajnálom hogy ki kellett hagynom a könyvbemutatót

Mondom Judit Jucc 
Meg érdemled a gratulációt hisz az idők során sok dolgon át mentél Bátyus és csak a jót adod az ember társainknak!!

Klaudia Csiszár 
gratula mégegyszer !!! te így vagy jó !!!  a könyvet tényleg nem lehet letenni !!  lassan elkezdem másodjára kiolvasni !! örülök hogy megismerhettem a könyv által az életedet

Lang Mónika 
Gratulálok! Én is várom már

Nóra Schmidt
  Tényleg nagyon jó könyv!!  Gratulálok Edzőbá!

Müllerlei Józsefné 
Sajna nem voltam itthon a könyvbemutatón, de szeretnék egy könyvet!!!
Hogy juthatnék hozzá???

Hard Ádám Enis Enis
Janaa Janaa

Szia János!
Szeretnék rendelni egy könyvet!!! Nincs alkalmam hazamenni,de feltétlenül szeretnék hozzájutni a könyvedhez. Az életem nyolc hónappal ezelőtt összeomlott, "elvesztettem" a férjem,akit nagyon szerettem(szeretek). Évekig hagytam,hogy megalázzon,hogy verjen,hogy lelkileg terrorban tartson engem és a gyermekemet. Feljelentettem,elítélték,mindent újra kezdtem két pici gyerekkel németországban. Azért írtam ezt le,mert úgy gondolom,hogy a te könyved segíthet nekem abban,hogy újra tudjam magam szeretni, és hitet nyerni ahhoz,hogy nincs lehetetlen! Hogy én is újra fel tudom építeni az életem!!! Kérlek küldj egy nemzetközi számlaszámot,hogy át tudjam utalni a könyv árát!! És kérlek írd meg,hogy mennyi az ára. Nagyon szépen köszönöm!! Azért is szeretném elolvasni,hogy ezáltal megismerjem önmagam,és azt hogy fejlődni tudjak. Hiszen neked már sikerült megismerned önmagad ,felismerni azt hogy mi az amin neked kellett változtatni és mi az életed valódi értelme! Előre is köszönöm! Szép napot!! Jana

Tiborné Besszer 
Szerintem is maradj meg olyannak amilyen vagy 'de ketlem hogy másmilyen is tudnal lenni.Nemigaz???

Karola Mészáros
  Ismételni tudom csak , ha ebből a könyvből valaki filmet csinál most borítékolom az Oscar díjat.:))) ma este adtam a 24 éves fiam kezébe." kötelező olvasmány " :))

Edit Cserné
Szia! Természetesen OK, és kérlek szépen, hogy küldjed, de ha nem dedikálod visszaküldöm . Én annyi mindent köszönhetek az evezésnek, és annyi fiatalkori élményt kaptam általa. Mohácshoz pedig különösen kedves emlékek fűznek. Azon kívül, hogy Mohácson mindig otthonosan éreztem magam. A kőgát a parton pont olyan, mint a miénk a Kis-Duna parton. Csepelen nem egyszer együtt tanyáztunk Veletek a nádasnál (amikor kiszorultunk a csepeli telepről). Ezen kívül egy nyaralást Mohácson töltöttem, Zsú-éknál megszállva. Zsú-n kívül Öcséd, Mézga, és Tocke kisérgetett a városban, meg disco-ba, meg Szekcsőre (ha jól emlékszem) halászcsárdába. Rád nagyon felnéztünk, az eredményeitek, meg a (bocs) korotok miatt. Folytathatnám, de a lényeg, hogy semmi pénzért nem mondanék le erről a könyvről. Megtisztelsz, hogy elküldöd nekem. Puszillak hálával figyelmességedért

Szaksz Éva
szia Jana , most van a kezemben a könyved . olvasom , alig leht letenni , a lánykám akivel a bemutatón is ott voltam a moziban . nagyon érdekes és hiteles Embernek tart ismert meg .
ő is alig várja hogy átadajm neki .. az olvasás lehtőségét .

Köszönöm Évi, ez nagyon jól esik!!!

Nagyon őszinte vagy és bevállaltál jót és rosszat . ez a mai világban . nagy bátorság is .

Márta Szeliczky 
Gratulálok a könyvhöz! Nem csak én, de a 84 éves nagynénim sem tudta letenni. Nagyon gratulálok a Manyinak is, hogy a tőle megszokott stílusával hozzájárult a könyv sikeréhez.

V Balogh Józsefné Ágnes
  Amióta elolvastam még nagyobb EMBER lett él a szememben. ÉN:Mondhatjuk úgy is, hogy a "jó Isten akarata", hogy a "sors keze", vagy tudomisén! Én azt mondom egyszerűen, az ÉLET! Tegnap este volt a 6. Tae Bo Bálunk, ahol egyszer csak Heni Harcosom odasúgja,"János,.. itt a Hejjel Doktor úr"! Ép az első fejezet, a "Pacemaker" egyik főszereplője! Ő ültette be a "ketyerét"! A nagy tumultusban megtaláltam, szívélyes üdvözlés, kézszorítás!
Aztán éjfélkor jött a tombola! Ő is vett egy két jegyet! Kihúzzuk a ... számot,...és ki áll fel az asztaltól, Ő, Dr. Hejjel László, és megnyerte a felajánlásom, a "Sztár" c. könyvet. Majd el ájultam, nem hittem a szememnek!
De, így történt és boldog voltam, vagyok!!!
Ennyi a történet!!!:-)

Béres Alexandra:
"Szeretnék egy könyvet a figyelmetekbe ajánlani!  Megjelent a mohácsi fitness élet szívének-lelkének, Sztárcsevics Jánosnak eddigi színes életéről szóló írása. 
A könyv egy igaz, őszinte sportembert mutat be, akinek már kétszer megállt a szíve, mégis fel tudott állni, és a hitével, személyiségével, remek edzéseivel képes nap, mint nap oly sok embernek segíteni! 
A könyv lendületes, gördülékeny, és érzelmektől kicsit sem mentes!  A könyvbemutatón én is részt vettem múlt szombaton. 
Kívánom, hogy sokan elolvassák!:-)

Éva Czvenits 
Folytathatod a könyved, az élet mindig hoz érdekes és bölcs fordulatokat.


CSAK ÚGY SZÉLJEGYZETKÉNT, MERT NAGYON JÓL ESETT:
Elmentem Pécsre a nyomdába és elhoztam a maradék könyvet.
Bepakoltam a csomagtartóba és indulni akartam, amikor az egyik nyomdai munkatárs, egy fiatal srác kijött és azt kérdezte tőlem:
„ne haragudj, de megkérdezném, hogy te miért éltél eddig”??
„Miért veregetik meg olyan sokan a vállad”??
Hááát én csak úgy néztem ki a fejemből, mert így első hallásra, nem tudtam hova tenni a kérdéseket!
Látta is a fiú, hogy dilemmázok és így folytatta:
„ne haragudj, de a könyv kva jó! Tudod, én csináltam a bel ívet és végig olvastam”! „Fantasztikus”! „Mit üzensz ezzel a könyvel”?
Így sebtében azt nyögdécseltem ki neki, hogy „tudod, gyerek korom óta sok zsiványságot csináltam, egoista voltam és sok embernek okoztam fájdalmat! Öcsivel a családommal, olyan emberekkel voltam igazságtalan, akik szerettek és abszolút nem érdemelték meg”!
„Aztán az agyhártyagyulladásnál kezdődött a vezekelés korszaka, amikor egyik pofont kaptam a másik után! Iszonyatos kapcsolataim, Fater, Öcsi, és egyéb apróságok! Az élet nagyon keményen vont felelősségre! Amikor idejöttem Magyarországra, csak egy éltetett, adni, adni, adni!! Csak jót és önzetlenül!! Ez ma is a hajtó erő, az a belső késztetés amit nap mint nap érzek és ha ezt nem tudom kielégíteni, szarul érzem magam”!!!
Van aki értékeli, és van aki lábbal tiporja, de nekem ez másként nem megy!! Adni jó!!
Ez után a srác csak bólintott, kezet fogott és azt mondta, „nagyon jó, maradj olyan amilyen vagy és gratulálok”!
Ez után útnak indultam és az egész úton az járt a fejemben, hogy:
vajon hány nyomtatásra kerülő anyagot olvasnak el az ott dolgozók? Gőzöm sincs, de amikor az először ott voltam és néztem azt rengeteg elkészült, becsomagolt vegyes kiadványt, szórólapot, szakácskönyvet, reklámanyagot, akkor pont arra gondoltam, hogy az itt dolgozók mennyire lehetnek immúnisak. Vajon mit vesznek a kezükbe olvasás gyanánt.
És itt van ez a fiú. Kézbe veszi, végig olvassa, véleményezi, kérdést tesz fel, ismeretlenül gratulál, kezet fog, és elköszön.
Ééééés ami a "hab a capuccinó-n", hogy alig telt el pár nap a könyvismertető óta és már több mint 250 könyv ment el, amiből 30 db-ot külföldről rendeltek!!
Háááát ennél jobb, szebb motivációt nem kívánhatok senkinek!!! :-)
Köszönet érte!!! :-)
 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános