Gyógyászat


A zsircsökkentö gyógyszerek rákkeltö hatása.

Az Amerikai Orvosok Szövetségének folyóirata (JAMA) a vér zsir- és koleszterinszintjének csökkentésére szolgáló "gyógyszereket" vizsgálta.

A két vizsgált vegyületcsoport a "fibrátok" és a "statinok". Ezek a következö neveken vannak forgalomban:
Fibrátok: Bezalpin, Lipanor, Fenobrat, Lipanthyl, Lipidil, Lipidil supra.
Statinok: Liprimar, Sortis, Lescol, Lochol, Mevacor, Sicor, Simvacol, Simvor, Zocor, (nem zsircsökkentök: Tienam, Somatin, Nystatin, Stilamin).

Ezek a vegyületek a kisérletek szerint rákot okoznak rágcsálókban.

Dr. Michael Colgan azt állitja, hogy az USA kórházaiban évente kb. 130 000 ember halálát okozzák a gyógyszerek. 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános