Gyógyászat


A ráksejteket ki kell éheztetni!
Mivel NE tápláljuk a ráksejteket, mit ne együnk?

Ráksejtek táplálékai:

CUKOR - A daganatokat a cukor táplálja. A cukorbevitel megszüntetésével az egyik legfontosabb táplálékától fosztjuk meg a ráksejteket. A cukorhelyettesítők aszpartámot tartalmaznak, ezért károsak, pl. NutraSweet, stb.
A természetes cukorhelyettesítők, pl.:
. a valódi méz vagy
. a melasz (répa- nádcukor) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben.

TEJ - A tej a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, különösen a gyomor-bél traktusban. A nyálka is táplálja a daganatokat. Az állati tejek és tejtermékek megvonásával - esetleg helyette - édesítőszertől mentes növényi tejek fogyasztásával (finom és remek a választék) a ráksejtek éhezni kényszerülnek.

SÓ - Az asztali só fehérítésére vegyszereket használnak! Jobb megoldás a Bragg's aminos vagy a tengeri só - minimális mértékkel.

Amit bátran megehetünk, és ami a javunkra válik
Együnk természetes növényi táplálékokat!
80%-ban fogyasszunk:
. friss zöldségeket, zöldségleveket,
. teljes kiőrlésű gabonát, magvakat,
. csonthéjasokat (dió, mandula, mogyoró stb.) és
. gyümölcsöket.
Az ilyen étrend segít átállítani a szervezetet lúgos kémhatásúra.

20%-ban fogyasszunk:
. főtt ételeket,
. friss(!) zöldségekből készült leveket, ezek biztosítják az élő enzimeket, könnyen felszívódnak, és 20-30 percen belül eljutnak a sejtekhez, hogy táplálják azokat, és az egészséges sejtek növekedését elősegítsék.

Az egészséges sejtépítéshez szükség van élő enzimek bevitelére, ezért ennek érdekében friss zöldségből készüljön az ivólé! Fogyasszunk mindenféle zöldséget és növényi csírákat is. Ezenkívül naponta 2x-3x nyers zöldségeket is fogyasszunk.
Vigyázat! Az enzimek 40o C-on már elpusztulnak.

TILOS! A kávé, tea és a csokoládé, mert ezeknek magas a koffeintartalma, - ezért káros!

JÓ! A zöld teának kedvező hatása van a ráksejtek ellen.
Víz. Ha lehet, csak tisztított, szűrt vizet fogyasszunk, hogy elkerüljük a toxinokkal és nehézfémekkel szennyezett csapvíz károsító hatását, vagy szénsavmentes ásványvizet igyunk - bőségesen!
A szénsavas vizeket és az édes szénsavas italokat savas hatásuk miatt ne fogyasszuk!

Hús. A ráksejtek virulnak savas környezetben. A hús alapú étrend savas, ezért jobb, ha marha- és sertéshús helyett inkább halakat és kis mennyiségben pulykát fogyasztunk. A húsok tartalmazhatnak: vágóállat-antibiotikumokat, növekedési hormonokat és parazitákat is, amelyek mindegyike ártalmas - különösen a rákban szenvedők számára.
A hús megemésztése nehéz a benne lévő fehérje miatt, ehhez a szervezetnek rengeteg emésztőenzimre van szüksége. A hús emésztése hosszú folyamat, sokáig a bélben marad, további mérgező anyagok lerakódását okozza, és az emésztés során sok energiát von el!
A betegség leküzdéséhez pedig minden energiára szükség lenne!
A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsmentes táplálkozás jó hatású, több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy elpusztíthassák a rákos sejteket.
Tegyük meg, hogy mellőzünk minden fajta húst a betegség leküzdése alatt!
Az antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak az immunrendszert erősítik, hasznosak a védekezésben, a szervezet saját ölősejtjei számára - a rákos sejtek elpusztításában.
A ráksejtek oxigéndús környezetben nem tudnak burjánzani. A napi rendszeres testmozgás, séta és a mély lélegzetvételek (hasi légzés) segítenek több oxigént eljuttatni a sejtek szintjére. Ez is a terápia része lehet, ami bevethető a ráksejtek pusztítására.

Fontos tudni!
1. Ne használjunk műanyag edényt a mikróban!
2. Ne tegyünk műanyag vizespalackot a mélyhűtőbe!
3. Ne tegyünk műanyag fóliában ételt a mikróba!
Ezt a Johns Hopkins Egyetem/Kutatóintézet a közelmúltban tette közzé.
Ugyanis a hőváltozás+műanyagok dioxint szabadít fel, ami bejut az élelmiszerbe, majd végül a szervezetünk sejtjeibe. Azt javasolják, hogy használjunk műanyag helyett üvegedényeket, vagy kerámia edényeket az ételek melegítéséhez. Ugyanaz lesz a végeredmény, csak dioxin nélkül.
Ne tegyünk vízzel telt műanyag palackot a fagyasztóba, a műanyagból dioxin szabadul fel.
A dioxinnal szennyezett étel rákkeltő hatású. A dioxin rendkívül mérgező az emberi testsejtek számára. 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános