Gyógyászat


Érzelmek

A test és a lélek állandóan hatnak egymásra. Az öröm eröt ad, a szomorúság betegithet. Tanuljuk meg felismerni és kezelni érzéseinket, igy makacs panaszainknak is elejét vehetjük.

Migrén, fejfájás: gyakran azokat sújtja, akik túl sokat követelnek maguktól.
A 25 és 45 év közötti nök szenvednek töle leginkább, akik olyan tartós feszültségben élnek, hogy megváltozik szervezetükben a szerotonin hormon müködése. Ez a vegyület segiti elö a megnyugvást. A fejfájás üzenet az ösztönöktöl, melyeket feláldoztak a racionalitás kedvéért. Nem véletlen, hogy gyakran érkezik hétvégén, amikor el kellene engedni magunkat, de valahogy mégsem sikerül.

Agyunk azt mondja, hogy képtelen tovább kezelni a gondolatok mennyiségét és minöségét. A fájdalom rákényszerit, hogy csökkentsük öket. Természetesen nem tudjuk megparancsolni magunknak, hogy ne gondolkodjunk, ám amennyire lehetséges, igyekezzünk kerülni a megterhelö döntéseket, és ragadjunk meg minden alkalmat a kikapcsolódásra.
Oldja a feszültséget pl. zenével (komolyzene) olyan sportal amely nem kiván szigorú fegyelmet, és nem kell rengeteg szabályt betartani, mert itt olyan világban merülünk el amely mindenben más, mint a hétköznapoké!

Szaporán ver a sziv? Olykor minden elöjel nélkül, teljesen nyugodt pillanatokban kezd ész nélkül verni a szive, mintha ki akarna törni a bordák közül, és önállóan lüktetne tovább. Mintha azt mondaná, hogy az ö ritmusa nincs szinkronban annak az életével, akit szolgál.
Valószinüleg önnek olyan vágyai, indulatai vannak, melyekkel nem szeretne szembesülni, mivel a mindennapi rutin rácsai közt él, érzelmi élete kiüresedöben, mintha érzéseit világgá akarná kiáltani, esetleg sirva fakadni, de valami megakadályozza ebben.

- Szabályok azért vannak, hogy áthágjuk öket - mondják terápiás szakemberek.
Ha a sziv azt súgja, ritmust kell váltani, elérkezett az idö, hogy megengedjen magának valami extrát, hogy helyreálljon a harmónia a belsö és külsö világ között.

Ha csábit a kísértés, ellenállás helyett próbálja meg követni a vágyait. Klasszikus példa az evés: azt állitják a dietetikusok, hogy ha minden falatot megvon magától, amit nem tart egészségesnek, elöbb-utóbb megtörik az ellenállása, és éppen abból eszik egy jó adagot, amit a legártalmasabbnak vagy leghizlalóbbnak tart. Ha viszont saját maga dönt arról, hogy mikor és hogyan eszik idönként egy-egy falatot a tiltott gyümölcsböl, megtanulja tiszteletben tartani és kezelni a vágyait, és újra ura lesz tetteinek. 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános