ENERGIAVÁMPÍROK!!!

A negatív emberek mindenhol ott vannak és mint egy halálos betegség előbb utóbb felemésztenek, ha nem söpröd ki őket az életedből. Energiavámpír lehet egy idegesítő szomszéd, egy rád akaszkodó ismerős, akinek te vagy a lelki szemetesládája, egy kapcsolatból kijövő régen eltűnt barátnő, de legtöbbször csak szimplán egy álmait elérni képtelen, terveit régen feladó megkeseredett emberről van szó, aki mindent meg fog tenni hogy visszarángasson abba a mocsárba, ahonnan neki sosem sikerült kilépnie. Az energiavámpírok akkor boldogok ha másnak rossz. Mások kudarca az ő sikerük, amivel igazolni tudják, hogy lám nekik sem sikerült nem is vagyok akkora selejt. Mások sikereit képtelenek elviselni mert minden pozitiv példa amit látnak szembesíti őket saját gyengeségeikkel amit ő nem tud elviselni, ezért lekicsinyli, bagatelizálja ezeket az érdemeket. Az energiavámpírok alapvetően gonosz, mérgektől megkeseredett emberek, amely mérget a kudarcaik, sikertelenségük és csalódásaik miatt gyülemlett fel bennük. Az energiavámpírok mindig minden esetben egy helyben állnak ők sosem mozdulnak maximum lefelé, de felfele sosem. Ha elhaladunk mellettük megpróbálnak megállítani, ha épp lefele zuhanunk tárt karokkal boldogan várnak minket, majd rajtunk dobbantva még lejjebb tuszkolnak.
Tudatosan, de legtöbbször tudat alatt, olyan helyzeteket teremtenek, mely során a te életerődből merítenek. Erre szükségük van, mert az ő erejük vagy soha nem is volt, vagy jelentősen megcsappant. Tele vannak negatív érzésekkel, gonoszak, kicsinyesek, vagy egyszerűen csak genetikailag nem predesztináltak a sikeres életre és ezzel ők is tisztában vannak így még inkább dühösek lesznek. Az energiájuk nagy részét felemészti egy nem létező világuk építése amit maguknak teremtettek meg és ennek a látszatnak a fenntartása, elsősorban saját maguk felé, csak hogy ne kelljen szembesülniük a valósággal, hogy alkalmatlanok bármit is elérni az életben. Egy világot hazudnak maguknak és megteremtik a saját közösségüket, amikben természetesen ugyanolyan életbukott senkiháziak vannak mint saját maguk, de így könnyebb túlélniük, mert a temetőben sétálva még egy emberi roncs is élőnek tűnik.
Ezek az emberek rengeteg problémával küzdenek, de ahelyett, hogy magukba néznének, a világot tekintik minden gondjuk okozójának ahol mindig más a hibás, mindig van egy felsőbb hatalom amit hibáztatni tudnak. Egyedül képtelenek lépni, mindig másokban látják a megmentőt. Ezeket az embereket maguk mellett tartják és azzal, hogy őt is szenvedni látják, ideiglenesen energetizálva érzik magukat, mert látniuk kell, hogy nem csak nekik szar, mások is szenvednek, és ez megnyugvással tölti el sötét lelküket. Az energia vámpírok a pokolból is kitagadott ördögök, akik lassan mérgeznek, és a mosolyuk mögött minden esetben düh van, kétely és rossz akarat...
Mindenkinek van olyan barátja, akivel ha találkozik, mindig optimizmust, erőt sugároz, és ha vele vagy, te is szebbnek látod a világot és terveket kezdesz el szövögetni a jövőre nézve. Az energiavámpírok pont az ellentéteik. Ha beszélgettek, ürességet és bágyadtságot érzel, rosszkedvűvé és ingerlékennyé válsz a találkozás után. Sokszor megtörténhet régi barátságokban is, hogy egy idő után teherré válik a másik, sőt, egy lángoló szerelemként induló kapcsolatban is érezheted, hogy párod megfojt a problémáival. Természetesen nem minden segítségre szoruló vagy hullámvölgyben lévő barát számító, energiacsapoló, de azokkal nem árt vigyázni, akiknél ez állandósult jellemző. Ezek a mocskok egyébként könnyen felismerhetőek. Bármit mondasz, legyen az negatív vagy pozitív, ő mindig nagyobbat mond. ha valami eredményedről mesélsz az lófasz az övéhez képest, de neki a szakítás is jobban és hosszabban fáj, mert ugye az ő kapcsolata más volt mint az átlagé és nem mellesleg elveszített egy stabil energia forrást. A negatív emberek tele vannak kisebbségi érzésekkel, ami általában abból adódik, hogy...
1. ha férfi és alacsony akkor azért, ha nő és magas akkor azért.
2. simán selejtes ember
3. ronda és/vagy kövér
4. rosszabb társadalmi helyzetben van mint ahova ő sorolja magát, de tenni érte vagy nincs ereje, vagy esélye sincs elérni
Ezeket a komplexusait azzal próbálja csökkenteni, hogy a saját szintjére kényszerít másokat. Ha mesél magáról, abban folyton a mártír és szenvedő szerepében tűnik fel. Ő az, aki mindig a galamb szar alatt áll, vagy az ő kertjébe hugyoznak, de minden egyes kudarca természetesen mások miatt van. Soha semmivel nem elégedett, a pesszimizmus szó mellett a szótárban valószínűleg az ő televert képét találod. A környezetében tapintatból nem mersz jó dolgokat mondani, inkább te is előbányászod az odavágó, együtt érző, téged is elszomorító történeteket, és ezzel meg is indult a lehúzásod.
Mindenki ismeri azokat az embereket akik 5 perc ismeretség után már az egész életüket elmondták magukról a szülei frusztrációkkal teli házasságától kezdve, a munkahelyi problémáikon át egészen a kiégett negatív életének ecseteléséig. A legjobb példa erre a csövesek, akik minden alkalmat megragadva öntik rád a fost ha véletlenül beszélgetésbe elegyedsz velük. Egy emberről minél többet tudsz meg adott időn belül, annál inkább biztos lehetsz benne hogy már régen be kellett volna lökni egy vonat alá.
Az ilyen emberek feltűnően szívélyesek és kedvesek addig, amíg rá nem jönnek, milyen célokra használhatnak fel téged. Az őszintének tettetett beszélgetések során megkeresi a gyenge pontjaidat, és amikor társaságban, vagy munkahelyi ebéden rólad van szó, a hátadba döfi a kést, hogy mindenki röhögjön rajtad, vagy összesúgjon a hátad mögött, majd persze elnézést kér a kurva anyja, hogy nem gondolta komolyan, meg persze poén és nem igaz hogy nem veszed a lapot. Ez a fajta fasz kizárólag akkor beszélget veled, amikor csak te vagy ott, de ha vannak a társaságban mások, akiknek barátságát előnyösebbnek tartja, téged le se fog szarni. Folyamatosan viccelődik, magára irányítja a figyelmet, és abban leli örömét, minél több emberről tudja elmondani, hogy ismeri, és mekkora spanok meg a közös élmények, de persze ez nem igaz.
Gondolom most páran magatokra ismertetek, de nem baj ez, jó ha tisztában vagy azzal, hogy a szememben az árfolyamod alacsonyabban van, mint a MÉH telepen a tejes doboznak. Kerüljétek az ilyen embereket a saját érdeketekben. Söpörjétek ki ezeket az életroncsokat az életetekből ismerjétek bármilyen rég is őket vagy kössön össze titeket a közösen megélt múlt vagy gyerekkor, mert az emberek változnak és messze nem mindenki a jó irányba. Teljesen mindegy hogy te hova sorolod magad az életben mert csak az számít ahogyan élsz, ahogyan élsz évek óta. Minden ami körülvesz az meghatároz és tükröt tart eléd. A környezeted és az emberek minősége aki körülvesz a legtisztább tükör, amiben néha bele kéne nézned, mert nem árt, ha néha úgy látod magad amilyen valójában vagy és nem úgy, mint aminek évek óta hazudod magad.
 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános