GYMSTICK A "BOT"!!

Miért legyél boldog GYMSTICK tulajdonos???
Mert egy saját eszközzel, bár mikor, bár hol tudsz edzeni!
Ha csak 15-20 perced van, akkor annyit és meglásd, eredményes leszel!
Ok, ok, tudom! Egy edzésnek velem teljesen más varázsa van!
Imádjátok és hiányzik, ha nem sipítozok veletek, a néha idióta vicceimet!
Egy élmény a fületeknek, amikor észreveszem, hogy éppen megpróbálsz pihenni és rád szólok, amikor laza a gumi és ujjal mutogatok rád!
Amikor patakokban folyik rólad a víz, saját "levedben" szörfözöl és nem hagylak békén, még többre és többre inspirállak és csak azt érzed, hogy "igen, igen, nagyon jó helyen vagyok"!
De hidd el, egészen más érzés amikor saját "botod van" edzésen!
Akkor nem vagy egyedül és amikor hulla fáradtan, hazafelé csoszogsz, karikázol, vagy vezetsz, tudsz vele kommunikálni (már hogy a bottal)! Igaz nem fogja megkérdezni, hogy „akarsz róla beszélni”,
de nyugodtan el tudod mondani az érzéseidet! És biztos lehetsz abban, hogy titok marad!! El tudsz engem küldeni a "melegebb éghajlatra", szidni mint a bokrot, hogy ez a "vén kecske már megint miket művelt" és mindezt anélkül, hogy megsértődnék, hogy felhúznám az orrom!!
Szóval ettől a pillanattól fogva, hogy saját botod van, a barátod, akivel ugyan az a "sorsotok" sokkal jobban érzed magad a bőrödben!
Jaaaaa és hatalma előny, türelmesen meghallgat és nem pofázik vissza!!
Na?????

Szeretettel: Edzőbá
U.I.: A Habcsók meg is dicsért, „ez az Edzőbá, csak mindig szerényen”!!Kedves naplóm,
Kaptam egy Gymstick bérletet és egy Gymsticket a férjemtől karácsonyra. Egy hetes próbaidőre egy személyi edzővel. Felmentm a Facebookra és beregisztráltam magamat a mai napi kezdésre. A személyi edzőmet Jánosnak hívják, aki egy XXXXX éves Gymstick oktató aki egyébként másodállásban fürdőruha-modell. Olyan izgatott vagyok, elhiheted! Na most aztán formába fogok lendülni!
János azt javasolta, hogy vezessek naplót ezen a héten, hogy dokumentáljam az utam a tökéletes test eléréséhez.

HÉTFŐ 
6 órakor ébredtem. Kicsit nehéz volt kikászálódnom az ágyból, de teljesen megérte a szenvedést mikor az edzőterembe érve János várt rám, mint egy görög Isten, csodálatos szemekkel és fehér csillogó fogakkal. Juhu!!!
János elmagyarázta, hogyan is működik a Gymstick. Edzés után megnéztem mikor levezetett egy Gymstick órát. Rendkívül inspiráló volt!
János folyamatosan biztatgatott amikor a felüléseket csináltam. Igen keményen kellett küzdenem, mert már olyan izomlázam volt miután egész végig be kellett szívjam a hasam mikor János a közelemben volt.
Érzem, hogy ez egy fantasztikus hét lesz!
KEDD
Az ébresztő ma is 6-kor szólt. Egy kanna kávét kellett magamba öntenem mire végre elindultam otthonról.
János azt mondta, hogy feküdjek a hátamra és nyomjam ki felfelé azt szerencsétlen "botot", a következő körben nekiállt hurkákat csavarni a botomra!!
A lábaim kicsit rogyadoztak az álló gyakorlatoknál, de végigbírtam majdnem egy egész triót! Hajrá! János mosolya megérte a fáradozást!
Olyan jól érzem magam! Ez egy teljesen új életstílus a számomra!
SZERDA 
Egyetlen módon tudok fogat mosni, ha leteszem a fogkefét a mosdóra majd előre- hátra mozgatom rajta a fogsoromat. Úgy érzem, hogy mindkét mellizmom megszakadhatott. Az autót vezetés még megy, egészen addig amíg nem kell kormányoznom vagy megállnom.
János ma kicsit ideges volt rám. Azt mondta, hogy a kiabálásom zavarja a többieket az egész épületben. Az egyébként nagyon kellemes baritonja orrhangú, nyávogó és rendkívül irritáló lett.
Nagyon fájtak a mellizmaim ezért János egy két comb és fenék gyakorlattal próbált felvidítani. Mi a fenének talál ki valaki ilyen buzi gyakorlatokat, hiszen tök mindegy mitől fogok meghalni!? János azt mondta, hogy ez segíteni fog nekem formába lendülni és élvezni az életet. Mondott valami más hülyeséget is, de azt már nem hallottam. Elsötétült előttem a világ. Gondoltam is, hogy a túróba lehet sötétben edzeni! Egyszer csak majd elvakított a neon, hatalmas pofonok közt, hanyatt fekve tértem magamhoz és vagy huszonöten fölém hajolva bámultak rám rémülten!
CSÜTÖRTÖK 
A vámpírfogú seggfej egy cápa-mosollyal fogadott reggel mikor egy fél órát késve megérkeztem.
De hát sokáig tartott mire megkötöttem a cipőmet.
Ma legalább 2 triót kellett volna csinálnom. Amikor nem figyelt, elbújtam az öltözőben, de utánam küldött egy gebe banyát, hogy keressen meg. Ezután büntetésből az első sorba állított ez a vén Kecske.
PÉNTEK 
Gyűlölöm ezt a rohadt Jánost. Jobban mint egy embert valaha is gyűlölhetett valaki! Hülye, kigyúrt, anorexiás szar kis Gymstick Instructor!
Ha lenne olyan testrészem amit mozgatni tudnék anélkül, hogy belehalnék a fájdalomba akkor azzal megütném!
János azt akarta, hogy ma a tricepszemmel dogozzak. Nekem nincs tricepszem! Hasmenést kaptam és kirohantam a teremből! Útközben átestem a takarítónőn! Ráadásul a legvékonyabbra!! Miért nem eshettem inkább valaki puhábbra?
János azt mondta, ha nem akarom hogy a földön repedések legyenek akkor nem ad a kezembe nehezebb dolgokat mint egy szendvics, vagy kakaós csiga!
SZOMBAT
Ez a köcsög hagyott nekem egy üzenetet a telefonomon ma reggel. Azzal a vonyító hangjával megakarta tudni, hogy miért nem mentem ma Gymstickre. Csak a hangja hallatán szét akartam verni az üzenetrögzítőt, de annyi erőm sem volt, hogy a távirányítót felemeljem. Így kénytelen voltam 11 órán keresztül egy időjárást mutató csatornát nézni.
VASÁRNAP 
Betegszállítót rendeltem ma reggel a misére, hogy megköszönhessem Istennek, hogy véget ért ez a hét.
Remélem a férjem jövőre egy kellemesebb születésnapi ajándékkal lep majd meg, mint például egy gyökérkezeléssel vagy aranyér operációval.


SZÉP HÉTVÉGÉT, JÓ SPORTOLÁST!!

SZERETETTEL: János


 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános