Edzéstippek


Párkapcsolat II.

Nos tehát, ha nem a Tiéd még a léányzó:

A nők nagy része azt vallja, hogy a pasinak a fenekét nézik meg elsőre. Én nem ebbe a kategóriába tartozom, de az biztos h a nők megnézik a pasi szemét, kezét, cipőjét. Tehát az a pasi, akinek ápolatlan koszos a körme szóba sem jöhet a nőnél. A pasi cipője rengeteg mindent elárul a viselőjéről. Lehet a pasinak Márkás cucca, öltönye, ha a cipője mást sugall, akkor a csaj tudja, h kamuzik, mert valamit leplezni szeretne, vagy nem olyan rendezett, vagy nem olyan igényes, vagy nincs annyi pénze. A cipőnek nem kell márkásnak lennie!!! De ne legyen kitaposott stb.
A pasi ha úgy akar kinézni,megjelenni, akkor a fogaira mindenképp figyeljen. A nők kimondottan megnézik a pasik fogát. Akinek sárga, vagy fogköves, vagy hiányos a foga hiába vesz fel Hugo Boss öltönyt. Sőt, kimondottan nevetségessé teszi magát.
A nőket kifejezetten taszítja, ha a pasinak nagy, hangsúlyos órája van. Ha egy ilyen pasival a nő leül egy asztalhoz, akkor óhatatlanul is a nő a pasi óráját fogja bámulni. Ezzel a pasi minden bizonnyal az unalmasságát leplezi.
A pasi, aki meg szeretne egy nőt kapni, legyen határozott, magabiztos, mutassa magát erősnek, csordultig legyen önbizalommal. Nincs annál kiábrándítóbb, amikor a pasi azt sugallja, miközben meg akar egy nőt kapni, h "Bocsánat h élek, ne haragudj, h megszólítalak, eljönnél velem..."
Ugyanilyen taszító az a pasi, aki folyamatosan vicceket mesél, harsányan röhög a saját viccein, és közben azt mutatja, h ő a főnyeremény. Tuti nem lesz az!!!
A pasi ne rohanjon a lányhoz, mint egy kiskutya. Legyen saját önálló élete, hobbija, ne kezdje el utánozni a csajt. Ha a lány szeret valamit pl teniszezni, akkor a pasi ne akarjon másnaptól profi teniszező lenni, de ha a lány lelkesen beszél pl Nadalról, akkor azt azért tudja, h nem úszó az illető. Ha a lány mondjuk Gaudi építészetéért rajong, akkor a pasinak nem árt utána olvasni kicsit, csak annyira, h ne tűnjön butának, de Ne lelkesedjen ő is Gaudiért.
A nők, akkor is olyan pasit keresnek, akit családfenntartónak, genetikai apának el tudnak, ha a kapcsolat csak egy rövid időre szól. A nőben mindig megfordul a gondolat, h a pasi akivel együtt van, vajon meg tudná e védeni őt. Itt nem csak erő, hanem rafinéria, jó humor stb szóba jöhet.
A nők mindig tesztelik a pasit. A kapcsolat elejétől kezdve. Ezek általában arról szólnak, h a nő vajon mennyire is tetszik a pasinak, vajon mit tenne meg azért a pasi, h megkaphassa őt, vajon mennyi áldozatot hozna stb. Pl sétálgatnak az utcán, a lány meglát az egyik kirakatban egy lufit, és azt mondja, "Jaj, de jó, akarom ezt a lufit!" , akkor a pasi, ha bemegy a boltba és megszerzi a lufit, akkor a csaj szemében nagyon fog nőni!!
Egy lánynak fontos, h a leendő pasija, ne legyen besavanyodott, ne legyen konzervatív, hanem akár együtt el tudjanak menni lovat lopni is.
De az a sáv, hogy a pasi meddig mehet el, mielőtt a lány később egy papucsot csinálna belőle, nagyon vékony.
Ezért a pasinak nagyon észnél kell lennie, egyrészt ha túl odaadó, akkor a lány később kihasználja ezt. Ha pedig nem eléggé, akkor a lány tudni fogja, hogy ebből max 1-2 szex lesz.
A pasi ne borítsa fel a saját programját a lány miatt. Kivéve, ha a lány bajban van pl. autóbaleset érte, de ekkor a lány tudjon számítani a pasira!!!
Ha a pasinak fiús programja van, akkor ha a lány is menni szeretne utasítsa vissza óvatosan, a lánnyal meg kell értetnie, h neki vannak barátai stb és hetente velük szokott mondjuk tekézni. Így a lány tudhatja, h a pasinak van kialakult napirendje, programja, amihez neki majd alkalmazkodnia kell.
Ha a lány az első randik valamelyikén arról mesél, hogy az exe, hogy átverte, megcsalta stb, akkor gondolkodjon el a pasi magában, h ő milyen típus. Ha a pasi egyik kapcsolatában sem tudott hűséges maradni, akkor ezzel a lánnyal Ne akarjon kapcsolatot!!!
Ha az első randik valamelyikén szóba kerül, hogy ki milyen élethelyzetben van és mit szeretne, akkor a pasi gondolja végig... ha a nő azt mondja, h ideje lenne szülni, vagy sokat beszél babákról, vagy csak olyan ismerősei vannak, akik már szültek, akkor ha ez a pasi nem szeretne gyereket az elkövetkező 2 évben, akkor Ne akarjon kapcsolatot vele!!!
A pasinak legyenek tervei, legyen célja, tudjon lelkesedni, legyen szenvedélyes, és a nő csodálattal fog rá felnézni. A nők szeretik, ha a férfi valamiben ügyes. Ha egy férfi szenvedélyesen beszél a matematikáról, akkor a nő teljesen el lesz varázsolva és élvezettel végighallgatja a hatványozás trükkjeit is. Minden csak a kisugárzás kérdése.
A férfi lepje meg a kiszemelt lányt. Pl küldessen virágot egy titkos üzenettel aláírás nélkül, aztán ne keresse két napig, se telefonon, se mailben. Sőt legyen elérhetetlen számára. Vagy beszéljen meg vele egy szimplának tűnő randit, de vigye egy váratlan helyre pl focimeccsre.
A pasinak le kell tesztelnie a nő humorát, és tűrőképességét egyaránt.
Ha a lány hívja a pasit, akkor a pasi ne dobjon el mindent pl ha tárgyaláson van, akkor ne vegye fel a telefont, h "mondd gyorsan tárgyaláson vagyok". Ne hagyja, h a nő számára állandóan elérhetőnek tűnjön. Mert akkor a nő ehhez szokik hozzá, és ellenőrizgetni fogja.
És ami a legfontosabb, a pasi ne akarja másnak mutatni, beállítani magát, mert hamar kiderül a valóság, és az nagyon ciki lesz. Ha a pasi úgy állítja be magát, h a haverjai mind mennyire szeretik őt, és ő szokott a társaság közepe lenni, akkor ne kelljen a lánynak azzal szembesülnie, h valójában ugratni, packázni szeretnek vele, és mindenki hülyére veszi a "baráti körben". 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános