Edzéstippek


Párkapcsolat & Féltékenység

Az ember eredendően boldogságra született, és arra, hogy olyan párkapcsolatban éljen, ahol a párja a legkiválóbb társ, a legnagyszerűbb barát, és a legfantasztikusabb szerető.

Szomorú, hogy az emberek mennyi energiát pazarolnak olyan dolgokra, ami nem előre visz. Azért szomorú, és egyben szánalmas, mert ugyanazt az energiát más irányban használva, akár még jót, értékes dolgot is lehetne a másiknak adni. A zöldszemű szörnyeteg bizony szerintem valóságos méreg egy kapcsolatban. A baj, hogy aki féltékeny, az nem látja, hogy valójában ő maga üldözi el a párját. Mert szerintem hosszú távon a féltékenykedést nem lehet elviselni. Persze, egy darabig toleráns az ember, nyugodt, és szeretettel simogatással próbál válaszolni a gyanakvó féltékenykedésre,....de hosszú távon, bizony ez nem tud működni.

Én azt gondolom, hogy egy kapcsolatban boldog csak akkor tud lenni az ember, ha abba folyamatosan tesz, ha azért folyamatosan dolgozik. Ha mindkét fél csak kivenni akar egy kapcsolatból, anélkül, hogy abba tenne is valamit.....az előbb-utóbb kiürül.

A "majd mi megmutatjuk", "majd mi mindent másként csinálunk" nagyszerű érzéseit kikezdi a realitás. Az ember folyamatosan méricskél, mit adok? és mit kapok?..fogytán a varázs.

Már látszanak a párunk kelletlenségei...mi kell akkor egy boldog együttéléshez?
Nem egy másfajta érzés, hanem egy másfajta viszonyulás. Most már nem a mindent betöltő fény a másik, hanem társunk a közösen vállalt feladatban, az ÉN és TE megszűnik, és megszületik a MI.
De ez csak akkor tud életképes lenni, ha folyamatosan életben tartjuk. És ez rajtunk múlik. Csak és kizárólag rajtunk. Senki sem fogja kívülről megmondani, hogy mikor? mit? hogyan? és miért? tegyünk, vagy ne tegyünk ahhoz, hogy a kapcsolatunkban jól érezzük magunkat......és csak akkor lesz egy másvalakitől kapott bók, egy lopott simogatás, gyengéd ölelés, tüzes pillantás fontos a számunkra, ha már azt is elfelejtettük, hogy valaha otthon is néztek ránk így. Szerintem csak akkor tud egy harmadik személy egy párkapcsolatba beférkőzni, ha "rés van a pajzson". Szerintem a féltékenységi jelenetek ezt a rést ütik,erőteljes, biztos és hatalmas csapásokkal. Mint ahogy a válás sem a szekrények kipakolásával kezdődik...hanem, éppenséggel azzal fejeződik be.

És, a kommunikáció az egyik legfontosabb (szerintem). Igenis, mindenkinek szüksége van arra, hogy a gondolatait, érzéseit, az ÉLET nagy dolgait valakivel megossza.

Én azt gondolom, hogy minden, ami az életben velünk történik, az okkal joggal történik. És minden nehézséggel azért kínál meg a SORS-unk, hogy fejlődjünk általa, hogy tanuljunk belőle.

És még valami, ebben is hiszek: ami nem öl meg, az megerősít!!

"Ismeretlen szerző" 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános