Edzéstippek


Kezdd el már most a munkát!

A minap azon gondolkoztam, hogy mindenki a nyári szezonra szeretne "formába" jönni. De akkor természetesen két hét alatt, sőt, lehetőleg tegnapra. Biztos ismered te is a mondást: "Ha nem volna utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el". :-)
Ez tényleg jópofa mondás, csak sajnos a testünk magasról tojik az utolsó pillanatokra. Számára a következetes dolgok számítanak. Mindenki akkor gondol a fürdőruha szezonra, amikor már ott van a nyakán az nyaralási szezon, és mindenki lenge ruhákban járja a várost.

Aztán nekibuzdul a mozgásnak és csalódik az egészben, hiszen két hét alatt nem lehet csodákat tenni. Szóval akár már nyáron minek elkezdeni mozogni, ősszel meg "télire gyűjtjük a zsírt" ugye, szóval az újévi fogadalmakig nincs is tennivaló. Fél év múlva pedig bele se gondol, hogy már nagyon szép eredményei lehetnének, ha nem lustálkodta volna el a dolgot. Na így gondolkoznak azok, akik soha nem fognak formába jönni és sohasem fognak lefogyni! Csodavárás és halogatás. Ez megy. De tudod mit? Te ne tartozz ezek közé! Szóval egy tanácsom van: Szakíts a hagyománnyal és KEZDD EL MÁR MOST A MUNKÁT!

Miért ne kezdhetnél neki már áprilisban, októberben, bármikor? Ne várj vele, úgyis mindig lesz indok az elodázásra!

Na hajrá, én segítek neked, de nélküled nem megy!!

Jaaa, és azok akik már évek óta járnak és eredményesek, ők is voltak egyszer kezdők!! 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános