Edzéstippek


Kedves naplóm!!

Kaptam egy 12 alkalmas GYMSTICK és egy egy hetes személyi edzés bérletet a férjemtől karácsonyra.
Felmentem a Facebookra és nagy izgalmamban beregisztráltam magamat mindjárt a másnapi kezdésre.
A személyi edzőmet Jánosnak hívják, aki egy XXXXXL éves személyi-és XFIGHT és GYMSTICK edző, aki egyébként másodállásban fürdőruha-modell is.
Olyan izgatott vagyok, elhiheted!
Na most aztán formába fogok lendülni, igazi harcos lesz belőlem!
János azt javasolta, hogy vezessek naplót ezen a héten, hogy dokumentáljam az utam a tökéletes test eléréséhez.

HÉTFŐ 
6 órakor ébredtem. Kicsit nehéz volt kikászálódnom az ágyból, de teljesen megérte a szenvedést mikor a terembe érve János várt rám, mint egy görög félisten, mosolyogva, csodálatos szemekkel és fehér csillogó fogakkal. Juhu!!!

János elmagyarázta, mi a mai napi program és mire számítsak.
Még aznap megnéztem mikor János levezetett egy XFIGHT és egy GYMSTICK órát.
Rendkívül inspiráló volt!
János folyamatosan biztatgatott amikor a felüléseket, fekvőtámaszokat csináltam. Igen keményen kellett küzdenem, főleg a szűk fekvőtámaszoknál, mert már olyan izomlázam volt miután egész végig be kellett szívjam a hasam mikor János a közelemben volt.

Érzem, hogy ez egy fantasztikus hét lesz!

KEDD
Az ébresztő ma is 6-kor szólt. Egy kanna kávét kellett magamba öntenem mire végre elindultam otthonról.
János ma egy GYMSTICK nevű eszközt nyomott a kezembe, ami egy „botra” erősített két gumikötélből állt! Miután a két gumikötelet ráerősítette egy egy lábomra azt mondta emeljem azt a szerncsétlen „botot” váll magasságig, (ez szuper könnyű volt) majd nyomjam ki fejfölé! Na itt már könnyben úsztak a kifelé igyekvő szemeim!
A következő körben nekiállt a gumikkal hurkákat csavarni arra az átkozott botra!!
A lábaim kicsit rogyadoztak, a karjaim karikába hajlottak, de végigbírtam majdnem 16 ismétlést! Hajrá! János mosolya megérte a fáradozást!
Olyan jól érzem magam! Ez egy teljesen új életstílus a számomra!

SZERDA 
Egyetlen módon tudok fogat mosni, ha leteszem a fogkefét a mosdóra majd előre- hátra mozgatom rajta a fogsoromat. Úgy érzem, hogy mindkét mellizmom megszakadhatott. Az autót vezetés még megy, egészen addig, amíg nem kell kormányoznom vagy megállnom.

János ma kicsit ideges volt rám. Azt mondta, hogy a kiabálásom zavarja a többieket az egész épületben. Az egyébként nagyon kellemes baritonja orrhangú, nyávogó és rendkívül irritáló lett.

Nagyon fájtak a mellizmaim ezért János egy két comb és fenék gyakorlattal próbált felvidítani.
Mi a fenének talál ki valaki ilyen buzi gyakorlatokat, hiszen tök mindegy mitől fogok meghalni!?
János azt mondta, hogy ez segíteni fog nekem formába lendülni és élvezni az életet. Mondott valami más hülyeséget is, de azt már nem hallottam. Elsötétült előttem a világ.
Gondoltam is, hogy a túróba lehet sötétben edzeni! Egyszer csak majd elvakított a neon, hatalmas pofonok közt, hanyatt fekve tértem magamhoz és vagy huszonöten fölém hajolva bámultak rám rémülten!

CSÜTÖRTÖK 
A vámpírfogú seggfej, egy cápa-mosollyal fogadott reggel mikor egy fél órát késve megérkeztem. De hát sokáig tartott mire megkötöttem a cipőmet.
Ma egy lazább has, popsi, láb program volt beütemezve, ezt követően egy még könnyebb XFIGHT órát kellett volna csinálnom.
Amikor nem figyelt, elbújtam az öltözőben, de utánam küldött egy „gebe banyát”, hogy keressen meg.
Ezután büntetésből az első sorba állított ez a vén Kecske.

PÉNTEK 
Gyűlölöm ezt a rohadt János. Jobban mint egy embert valaha is gyűlölhetett valaki! Hülye, kigyúrt, anorexiás szar kis Fitnesz Buzi!
Ha lenne olyan testrészem amit mozgatni tudnék anélkül, hogy belehalnék a fájdalomba akkor azzal megütném!

János azt akarta, hogy ma a tricepszemmel dogozzak. Nekem nincs tricepszem! Hasmenést kaptam és kirohantam a teremből! Útközben átestem ill. ráestem a takarítónőn(re)! Ráadásul a legvékonyabbra!! Miért nem eshettem inkább valaki puhábbra? Itt még a takarítónők se a régiek!

János azt mondta, ha nem akarom hogy a földön repedések legyenek akkor nem ad a kezembe nehezebb dolgokat mint egy szendvics, vagy kakaós csiga!

SZOMBAT
Ez a köcsög hagyott nekem egy üzenetet a telefonomon ma reggel. Azzal a vonyító hangjával megakarta tudni, hogy miért nem mentem ma edzésre. Csak a hangja hallatán szét akartam verni az üzenetrögzítőt, de annyi erőm sem volt, hogy a távirányítót felemeljem. Így kénytelen voltam 11 órán keresztül egy időjárást mutató csatornát nézni.

VASÁRNAP 
Betegszállítót rendeltem ma reggel a misére, hogy megköszönhessem Istennek, hogy véget ért ez a hét.

Remélem a férjem jövőre egy kellemesebb születésnapi ajándékkal lep majd meg, mint például egy gyökérkezeléssel vagy vastagbéltükrözéssel.

SZÉP HETET, JÓ SPORTOLÁST!! 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános