Edzéstippek


A hasizom

Sokunk számára cél, egy szép lapos ill. bordás hasizom.

A test közepe nem csupán esztétikai, de főleg élettani, ill. rehabilitativ szempontból nagyon fontos, szinte elengedhetetlen az embernek.

A hasizom a hátizommal egy tartó-, támasztó-, és védőgyűrűt képez belső szerveinknek, főként a gerincoszlopnak. A hasizmoknak meghatározó szerepe van a helyes testtartásban is.

Ha a hasizom gyenge, a medence felső része előrebicsaklik, ami egy előrehajló, homorú gerincoszlopot eredményez. Ez által a csigolyák közötti puha, porcos részek nem egyenlő terhelést kapnak és fenn áll a gerincsérv veszélye.
Ha a hasizom gyenge, előbb-utóbb derék panaszok, fájdalmak fordulhatnak elő. Ezért nagyon fontos a has- és hátizom párhuzamos és rendszeres edzése, fejlesztése.

Az út egy lapos, "bordás" hashoz, egy karcsú csipőhöz és panaszmentes derékhoz ill. háthoz nem könnyű, de rendszeres, kitartó munkával és türelemmel, helyes táplálkozással, elérhető ez az eredmény. 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános