Edzéstippek


Ép testben, ép lélek!!

Az újságokban és a TV-ben folyamatosan próbálnak eladni nekünk olyan recepteket, amelyek csodákat igérnek: "Örökre fitt és vékony lehet 3 hét alatt", "Villámtorna", vagy valami "csodaszer" ami minden lehetséges alakproblémát megold!

Van egy rossz hírem!!! Ez így nem igaz!!

Rengeteg pénzt, fáradtságot, frusztrációt, időt takaríthatunk meg, ha nem dőlünk be ezeknek - mert sajnos a recept nem ilyen egyszerő!

Es itt a jó hír!

Nem kell agyon gyötörnünk magunkat! Némi erőfeszítéssel beindíthatjuk testünkbe a "fitness folyamatot", ami felpörgeti szív -és keringési rendszerünket, anyagcserénket, hogy magunkat a kívánt formába hozzuk.
Alapjában véve az ember egyike a természet fantasztikus teremtményeinek, olyan ugyanis, mint egy önregenerálódó gép.
És ehhez a regenerációhoz, illetve magához a teljesítőképesség- növeléséhez nincs szüksége olyan nagy dolgokra, mint talán sokan gondolnák. Tehát nyugodtan el lehet felejteni a mondást, miszerint "a szépségért meg kell szenvedni"!!

Örök igazság, hogy a sok pihenéstől berozsdásodunk, ezért gondoskodjunk mozgásról, mozgásról és ismét mozgásról!
De ne gondoljunk itt valamiféle csúcsteljesítményre, csupán egyenletes és mindenekelőtt következetes mozgásról van szó.
Testünk egymással együttműködö izmok, szalagok és különbözőképpen felépített izületrendszerek jól kigondolt egysége.
Egyebek mellett a számítástechnika és a modern kommunikációs technológia szabályszerűen "leállította" a testet, miközben a mozgáshiány, a dohányzás és a túlsúly, illetve a magas vérnyomás szintén egészen elől szerepel a szív-és keringési megbetegedések kockázati tényezői között.

Ha nem foglalkoztatjuk izmainkat, nem csak erejüket veszítik el, hanem ilyen esetekben annak is nagy az esélye, hogy elsorvadnak, ill. megrövidülnek a kapcsolódó izmok, melyek nem csak a test statikáját befolyásolják, hanem hatására bizonyos panaszok is kialakulhatnak!

Ismerős érzés a hátfájás?

A hasizomnak többek között az a feladata, hogy stabilizálja a medencét. Ebben a fenék izomzata is segítségére van. Ha mindkettő gyenge felépítésű, ennek következtében a medence ki fog térni és hátracsuklik. Testtartásunk megváltozik, gerinccsigolyáinkra hatalmas teher nehezedik, amit a hátizom próbál kompenzálni, amíg tudja! 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános