Edzéstippek


Az életmód

Ha most nem, akkor mikor??

Ma már bebizonyosodott nemcsak a mindennapi komfortérzésért, de egészségi állapotért is felelős az életmódunk.
A civilizált világban a legnagyobb problémát jelentő betegségek többségének kialakulásáért az életmód a felelős. Az egészségtelen táplálkozás ( Chips és süti orgiák) , a mozgás szegény életmód (punnyadás a fotelban), a fokozott stressz jelentősen befolyásolják a betegségek kialakulását.
Azt, hogy a cukorbetegség, bizonyos daganatfajták, az érelmeszesedés, a magas vérnyomás, a szívinfarktus, az allergia, a depresszió és az asztma összefüggésben áll az életmóddal, már egyértelmű orvosi kutatások is bizonyítják.

A rendszeres mozgás csodákra képes! Stressz oldó hatású, jelentős mértékben erősíti az immunrendszert. A magas vérnyomásos betegeknél egészséges étkezéssel a vérnyomás
3 hét alatt 11,4 Hgmm-rel csökkenthető. Az egészséges táplálkozás 4 hét alatt 28,6 %-al képes csökkenteni a vér magas koleszterinjét. Ez megközelíti a gyógyszeres kezelés eredményességét.
Komplex életmódváltás 5 év alatt a szűkült koszorúerek relatív tágulását, a koszorúér elzáródásból adódó szívproblémák gyakoriságának 60 %-os csökkenését eredményezi.

Az életmód és az egészség szorosan összefügg. Bízz önmagadban, ismerd meg belső értékeid s változtass az életmódodon!

Ha erre készen állsz, fogalmazd meg mit szeretnél, miért, tűzz ki magad elé egy célt,
egy konkrét célt, egy reális, elérhető célt, ami mérhető, és feltétlen egy határidőt,
mikorra szeretnéd ezt elérni, és indulj el az úton!! (ez jó)

Ha mind ez túl stresszes, akkor hozass magadnak egy családi pizzát, 2 gyönyörű szelet feketeerdei habos tortával, kísérd le egy-két finom hideg sörrel és ülj le elégedetten a
TV elé. (ez kevésbé jó)

Szép napot kívánok: edzőbá 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános