Edzéstippek


Ha celofánnal körbetekerem magamat akkor többet tudnék fogyni ha úgy mennék futni?

A tévhittel ellentétben az izzadás maga nem fogyaszt. Azzal csak vizet és ásványi anyagokat veszít a szervezeted. A mozgás az, ami fogyaszt. Innentől kezdve, tök mindegy, hogy celofánnal körbetekerve fut-e valaki, vagy nem. Esetleg annyiból nem, hogy minél többet izzadsz, utána annál többet kell majd innod, és az ásványi anyagokat is valahogyan pótolni kell utána.
Ha ettől zsírt bontottál, akkor gratulálok, TE vagy az első és egyetlen ember, akinek helyi fogyást sikerült elérnie!
Elég nagy szívás lenne, hogy a fólia miatt pár fokkal megemelt test hőn már bomlana a zsír magától, a sivatagban vagy egy 40 fok körüli láznál elfolynánk?Ha egy sportoló pl. bunyós, evezős, stb. verseny, meccs előtt le akar adni pár kilót, hogy a súlycsoportnak megfeleljen és nekiáll 40 fokos melegben télikabátban és esőköpenyben rohangászni, az elveszít egy csomó folyadékot, ásványi anyagot és izmot, de a zsír az ott marad ahol van, ha van és ha kikap, akkor ez ennek lesz köszönhető! Ha meg így is nyerni tud, akkor már megbocsáss, de "szar a mezőny"!
Sajnos mindig vannak olyanok akik ezt váltig állítják, hogy de de, nekem ez sikerült és szomorú, hogy vannak akik el is hiszik!


 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános