Edzéstippek


"Az út a cél"!

Örömmel konstatálom, hogy egyre több a fiatal "huszonéves", akik az egészséges életmód, az alakformálás lényegét megértették. Ez azért is üdvözítő, mert a mai Magyarországon a lakosság ca. 9-10%-a sportol valamit, beleértve az aktív sportot is! Ez a szám a skandináv országokban 50-60%-ra tehető!
Mert szögezzünk le valamit; az egészség alapérték, és semmiképpen nem cél! Életünknek nem az a célja, hogy egészségesek legyünk, hanem az egészség feltétele a jól megélt életnek! Magyarországon ez azért is téma, mert a várható élettartam a fejlett világéhoz képest elszomorítóan alacsony! (Nök ca.72-75 év, Férfiaknál alig a nyugdíjkorhatár, 63-65 év). Még ennél is aggasztóbb, hogy a várható egészség* időtartama ennél is rövidebb! (*Ez egy statisztikai szám, hogy a megélt életútból mennyi egészséges, korlátozások nélküli életévet tudunk megélni)
"Valójában nem az a végső cél, hogy egy nappal is tovább éljünk, életünk minősége a fontos - a boldog, egészséges és produktív életé! Ha valaki most "gyakorolja" a tökéletes közérzet különböző "elemeit", már a közeli, s nem csupán a távoli jövőben olyan jó érzése támad, mint még soha az életben"!!

(Kenneth. H. Cooper) 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános