Edzéstippek


Az arányos, esztétikus testalkat "tisztességtelen" előnyei.

Arányos testalkat, feszes izomzat, formás karok, vállak, combok. Na és persze mindezen "kellékek" természetes velejárója az energikus, magabiztos megjelenés, önbizalmat sugárzó vitalitás.

Ki ne vágyna minderre?

Az esztétikus megjelenés, az ember szépsége teljében. Örök témája a képzőművészetnek, visszatérő motívuma a fotó és filmművészetnek. Ugyanakkor elérhető bárki számára. A genetikai adottságokon túl a gondosan megtervezett edzésprogram, alakformáló tréningek hónapokon keresztül végzett gyakorlatai, mozdulatai eredményeképpen kibontakozik a bennünk rejlő szépség. Ahogy a szobrász vésője kibontja a formátlan szikladarabból az ámulatba ejtő, csodálatos emberi test szépségét ábrázoló műalkotást, úgy varázsolja elő a hozzáértő edző a vendégében rejlő arányokat, formákat és harmóniát.

A testi megjelenésünk esztétikája hatást gyakorol környezetünkre. Az energikus, esztétikus testi megjelenés előnyt jelent a párkapcsolatok terén, gyakran pozitívan hat egy jó állás megpályázásakor, hiszen az egészséges harmóniát sugárzó megjelenésről jobb munkabírásra, a jó kapcsolatteremtésre asszociálunk.
Az önbizalom és magabiztosság, amely az esztétikus izomzatból és kiegyensúlyozott fizikumból fakad, megalapozhatja egy sikeres élet lehetőségét.

Természetes, hogy sokan vágynak erre a csodára és tenni is hajlandóak azért, hogy álmaik testalkatát felépítsék. Csak segítsen valaki!

Mit jelent az alakformálás feladata edzői szempontból?

Edzői szempontból az alakformálás a leglátványosabb eredménnyel kecsegtető kihívás, ugyanakkor széleskörű felkészültséget igénylő, nagy kitartást és akaraterőt igénylő feladat.

A legfontosabb feladatok, amelyeket vendégeinkkel meg kell oldanunk a következők:

1. A testzsír százalék optimalizálása, a felesleges zsírpárnák ledolgoztatása

2. A test izomrendszerének kiegyensúlyozása, ami azt jelenti, hogy az elgyengült izmokat megerősítjük, a megrövidülésre hajlamos izmokat megnyújtjuk. A testtartás optimalizálása és javítása alapvető kritérium az esztétikus testi megjelenés kialakításában.

3. A fejletlenebb izmokat célzott erősítő gyakorlatokkal a kívánt mértékben "megformázzuk".

4. Az alakformálás feladata a testtudat fejlesztése és fokozása.

A testszobrászat szinte mérnöki munka, amely széleskörű anatómiai, edzéselméleti és fitness módszertani felkészültséget igényel.
Egy alaposan végiggondolt edzésprogrammal pár hét múlva már látszanak az első eredmények, fél év alatt szinte kicserélhető egy ember.

Hihetetlen sikerélményt jelent egy-egy komolyan végigvitt alakformáló program.
Sikerélmény edzőnek és vendégnek egyaránt. Klienseink pedig két lábon járó reklámtáblaként viszik edzői hírnevünket szerte amerre járnak! 

kAPHATÓ:
- Tourinform Mohács (Önkormányzati Hivatal)
7700 Mohács, Széchenyi tér 1.

-S-Work Kft – Fly Mix Kft bemutató terem
7700 Mohács, Dózsa Gy. út 34. (Fecske Papírbolt mellett)

- Edzéseken – órarend itt >>

Mi is az XFight

Az XFIGHT az egész világon fantasztikus népszerüségnek örvendö egész testet igénybevevö Fitnessz sportág. Egy színes, változatos óra, a Tae Bo, Tae Kwon Do, Muay Thay, Kick Box, Box, Fight Do, Combat stílusokat egyesítve. Ez az intenziv Workaut, a ritmust adó zenéjére, ami a 185 BPM (Beat Pro Minute = ütem per perc) is elérheti, javítja az aerob és anaerob keringést, erősíti és rugalmassá teszi az izomszöveteket és sokoldalúságánál fogva megdolgoztatja a nem aktív izmokat is.
 


Élhetsz tudatosan, boldogan, szépen is!!!!

Mérges vagy egy darabig – kitombolod vagy elfojtod – a lényeg, hogy egyszer abbahagyod és azt hiszed, hogy vége van. A harag ott volt a felszínen, tudtál róla, ami eddig fent volt, most a mélybe került, tudatod, szíved legmélyére. Ott vár mélyen – nem is tudsz róla – ,hogy aztán valamikor megint a felszínre tör. Minden hangulat és gondolat, tovább örökíti önmagát. Tehát, amikor együttműködsz a kellemetlen érzésekkel, akkor megöntözöd azt a magot, ami ezt a hangulatot táplálja azért, hogy újból kihajthasson, majd előbb vagy utóbb szokásoddá és elsődleges természeteddé válik, valódi önmagadat pedig a háttérbe szorítod.

E-szerint élj és jobb lesz az életed!


 
 
 
 
 
Zsírégetés - fitbox x fight - Fatkiller - mohács fitbox edzés - x fight x fight - fogyás fatkiller - sztárcsevics jános